Boscoträning

Ja idag fick det bli lite Boscoträning i ridhuset på Erikstad. Funkade rätt bra ialla fall, tappade dock fokus efter en liten stund så då fick vi göra ett litet avbrott innan vi kunde fortsätta. Han tog sig några race därinne också med värsta glädjefnatten :)
Lite träning med störning också blev det, rätt rejäl sådan med tanke på att Jens harvar ridhuset med traktorn och jag stannade kvar och tränade därinne då med.
Men det funkar det också. Och sen när han fick fri lek skulle han springa bredvid traktorn, kan ju inte sitta med i den traktorn annars hade han garanterat gjort det och så åkte han ju fyrhjuling också såklart. Allt med hjul är kanon! ;)

Galen i bilen hann han att bli också såklart, då de var ute och gick med Jackson när vi kom. Något jag måste ta tag i ordentligt, alla hundar blir utskällda till max. Även människor ibland när de går förbi bilen. Och nej, det gillas inte!!
Måste ge mig ut bland andra hundar mera innan grundkursen börjar, annars lär det inte bli kul alls. Har en känsla av att det blir hjärnsläpp däruppe för honom ändå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0