Snö, städ och bak..

Ja imorse när vi vaknade så var det en aningen mer snö än när vi gick och la oss. 
En väldigt lycklig Lucas med andra ord :) Eller ja, en överlycklig Ceasar också :) Han älskar att ligga och åla i snön :) Knappt man får in honom för att han ska ligga och rulla runt och åla i snön. 
Nog för att jag inte gillar kyla och snö speciellt mycket men det är ändå rätt mysigt, vitt och fint ute och det är bra mycket mysigare med julstjärnorna och ljusstakarna i fönstren. 
Mycket snölek har det blivit för Lucas idag ialla fall :) Liam hade tröttnat på det när han kom hem från skolan tydligen ;) 
Imorron ska det nog kikas efter lite nya pulkor osv. Vet att grabbarna vill ha varsin snow kickbike så vi får väl se vad vi kommer hem med. Kan bli intressant att se dem lära sig att åka på dem visserligen ;) 

Dagen har annars bestått av städ och småfix. Och Lucas blev sugen på att göra chokladbollar så det fick det bli att baka också. Fast jag vet inte riktigt vad han hade tänkt att vi skulle baka för sorts chokladbollar eftersom han gick och hämtade skyddsglasögonen?! 
Ta det säkra före det osäkra? 


Lagom när vi var klara så vaknade lillskruttan så då fick det bli lite mys en stund :) 
Jens har fixat med traktorn här på eftermiddan, kedjorna måste göras om för att passa osv, tur han fick hjälp annars hade han väl hållt på ännu ;) Allt ska ju krångla som vanligt. 
Men nu funkar det i stort sett ialla fall, var visst nåt som skulle göras om. 

Idag fick Elsa ta och testa nåt nytt till middan, nu överger vi de första burkarna med mat så idag testades det kyckling och grönsaker. Det var väl ingen höjdare direkt hälsar Elsa ;) Får väl se vad hon säger om det imorron. 

Nu ska det sovas. Imorron väntar lite julklappsshopping och skoshopping bla. Se om jag kan hitta några högre kängor till Liam, går åt nu! 
Se om jag lyckas handla klart julklapparna till barnens kusiner ialla fall. 

Kan bli intressant att titta ut imorron bitti också eftersom det fortfarande snöar....

Kommentarer
Postat av: Anna

Haha,ja man vet aldrig vad som kan hända när man bakar.Säkerhet går före allt.Han är ett gott föredöme!=)

Sötfia,vad hon växer...går alldeles för länge mellan gångerna man ses.

Krama om allihopa!

2012-12-07 @ 08:34:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0