Sista veckan..

Ja, sista veckan innan jul nu och jag känner redan att den kommer att bli rörig. Ska försöka hålla den kommande helgen rätt fri ialla fall så man kanske hinner varva ned lite innan julafton. 

Ingen tandläkare för Lucas idag, inte denna gång heller... Tandläkaren var sjuk igen, magsjuka denna gång. 
Så nu är det bara att vänta tills i januari. Undrar hur många gånger vi ska behöva förbereda honom för besöket, för det verkar aldrig bli av. Idag var han ju helt inställd på att åka till tandläkaren och undrade om vi inte skulle åka snart osv. Men men, det är väl bara att börja och förbereda honom sen igen. 

Fasar lite mer för den kommande 5-årssprutan, fast den pratar vi inte om alls ;) Får väl se hur det går! 

Mer pyssel här hemma har det blivit idag, lite lister osv som har kommit upp. Även lite lister som inte har kommit upp sen vi flyttade in, så de har vi väntat länge på ;) Resten kommer nog upp imorron tror jag. 

Fick ha Liam hemma från skolan idag igen, magont igen. Han klagade redan igår kväll och det var så att tårarna nästan kom för att det gjorde ont.. Var uppe ett par ggr inatt också och sa att det gjorde ont. Men han lyckades somna om till slut. 
Pratat med skolsköterskan så han ska dit på torsdag. Hon funderade på om det kunde vara så att han blivit känslig för laktos och att vi ev skulle testa att ta bort mjölk osv i två veckor. Inte så populärt hos Liam men vi får väl se. 
Även pratat med vc så han ska dit på torsdag också, så får vi se vad de säger också. Hade ju hoppats på att han skulle få komma dit fortare men men. 
Går ju tydligen nåt som är med magkramper och illamående men tycker det borde ge med sig nån gång. 
Och som han säger själv så går det i vågor. 
Det kom ju upp från alla om allt var okej i skolan men det verkar det som och Liam är inte den som håller saker inne heller så jag tror inte att det är nåt sånt heller. 

Blev ett samtal med vikarien i Liams klass också, var väl inte speciellt förstående direkt. Känner att det är skönt att de inte har den som lärare hela tiden! De barn som jag har hört är visst inte så förtjusta i henne heller.
 
Dags att få sig lite skönhetssömn, skulle visserligen behöva sova minst hundra år för att ens se någon skönhet.. 
Imorron väntar ett bvc-besök för lillskruttan och så måste jag nog handla lite. 
Kanske behöver sätta på skridskor på bilen, regnar ju mera nu och det ska ju tydligen bli minusgrader under natten så det kan säkert bli skojigt :/ 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0