Sovdags

Ja nu börjar det bli dags att krypa ned i sängen, så man kommer upp imorron bitti. Eller ja, upp kommer man väl men sen är ju frågan hur pigg man är ;)

Dagen blev inte riktigt som planerad men men...
Jens kom hem lite senare än tänkt så det blev ingen ved kapad då vi passade på att åka och storhandla innan Liam skulle hämtas hos sin kompis, som han gick till efter skolan istället för att hämtas. Så nu är det uppfyllt överallt igen, var väl lite som var slut som vanligt men det får vi ta i efterhand när de lagrat upp igen.

Däremot så blev jag lite irriterad, visst barn är barn och tänker inte men nån vuxen ska väl kunna göra det.
Liam lämnades ensam för att kompisen drog iväg med en annan som de lekte tillsammans med, för att de skulle åka hem till en annan kompis istället. Så de bara lämnade honom utanför kompisens hus en timme innan vi skulle hämta honom.
Liam lånade en telefon av en som gick förbi där han satt och väntade på att vi skulle komma en timme senare så han kunde ringa och säga att han ville bli hämtad för att de andra hade åkt iväg. Inte okej!
En sak för de som bor i samma område att de gör så men Liam kan ju knappats gå hem till sig bara sådär när han befinner sig nästan en mil hemifrån.
Så nu får vi se om det blir nåt mer lek av där, i så fall måste de förstå att det inte går att göra så. Liam gör ju det men inte andra tydligen...
Irriterande är det i vilket fall som helst!

Nu tänker jag göra klart det sista för idag. Imorron ska Golfen in på felsökning inne i stan så Jens får ta med sig Lucas och så får de sällskap av Kalle. Jag och Elsa hade tänkte bege oss till babyöppet på bvc.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0