Smultronstället

Efter lite velande imorse, då det såg lite osäkert ut med regn, så bestämde vi oss för att åka en sväng till Söderköping för att gå utmed kanalen och ta en glass på Smultronstället. 
Medans vi letade parkering så kom det en regnskur såklart. Kändes ju inte så lovande direkt. 
Men sen kom solen fram igen och vi knallade mot Smultronstället och såklart var det kö där ;) Hade visserligen väntat mig det så ;) 

Började såklart att regna lite medans vi stod i kö också men som tur var ingen större skur. 
Fick efter att ha stått i kö i ca 30 min komma in och sätta oss. Sen var det ju det där med att beställa, det var ju inte det enklaste! Efter mycket bläddrande i menyerna så hade vi ialla fall bestämt oss. Lucas bestämde sig direkt på första sidan så han klarade av det fort ;) Han som stod och frågade i kön flera gånger om de hade sandwich ;)
Sen tyckte Lucas att det tog lite lång tid innan glassarna kom, den väntan var tydligen jobbigare än att stå i kön utanför :) 

Lucas beställde en Gottegris :) Jordgubbsglass med mjukglass och godis

Liam beställde en Blå Måne, blå hallonglass och vaniljglass toppad med mjukglass och strösselkex och en smurf :) 

Jens och jag valde varsin Summertime. Jordgubbsglass med jordgubbssås, grädde, maränger och jordgubbar, riktigt god.
 

Elsa nöjde sig med en flaska ;) 

Kom en störtskur när vi satt och åt glassen såklart och vi satt ute på en kant så vi, eller snarare jag, blev en aningen blöt då vattnet rann direkt ned i knäet från taket. Fick stå en liten stund lite längre in på serveringen, som tur var vi klara så när regnet hade slutat så kunde vi knalla ut. Kollade lite utmed kanalen och sen fick sig Evas bod ett litet besök. Kom dock ut tomhänt, inte illa för att vara mig ;) Framför allt inte när det är en barnklädesbutik och det fanns reaställ ;) 


Sen packade vi in oss i bilen igen och tog en annan väg hem, en lite trevligare sådan som inte har lika många kurvor ;) Åkte förbi mamma och pappa för att hämta motorsågen som vi glömde sist och denna gång kom vi ihåg den ;) 
Syrran m familj var där också då Tuva och Ulrik ska vara hos mormor och morfar i några dagar, något som grabbarna gillade! Alltid kul att se dem, blir alldeles för sällan tyvärr :(

 Sen var det bara hem för att fixa ordning lite mat osv. Sen har Jens och Liam varit iväg till sjön en sväng och slängt i några kräftburar, se om vi får några i år :) 


Kommentarer
Postat av: Anna

Ja,& tyvärr blev det ju väldigt kort...

2012-08-07 @ 21:41:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0