Sjukhuset

Efter morronbestyren och kollen av kräftburarna så styrde vi ned till mamma och pappa för att lämna grabbarna. Och det blev ju fullt ös direkt på dem tillsammans med kusinerna.
Var bara att skynda på mot stan sen med tanke på att de håller på med vägarbete på 35:an och det brukar vara långa köer osv.
Och nog fick vi stå ett bra tag.

Väl på sjukhuset var det bara att sätta sig och vänta inne på röntgenkliniken. Och när det var avklarat så var det bara att vänta på att en timme skulle rulla på så att det var dags för läkarbesöket.
Och sprickan syntes jättetydligt nu. Och det bestämdes för att gipsas. Att sätta stift hade varit snabbare läkningstid osv på men läkaren tyckte att han skulle testa gips först och sen blir det stift om det inte läkt ihop...Precis som han tyckte att det var bättre att se om det läkte ihop självt först. Han har ju gjort att det har dragits ut massor på det. Jens kunde ju ha haft en läkt fot vid det här laget!
Men men, han får stödja på den ialla fall, eller han ska stödja på den rättare sagt men ska ju ha kryckor som avlastning. Glasfibergips blev det ju för att det ska vara extra hållbart.



Efter att ha väntat på att gipset skulle stelna till och att sjukgymnasten skulle komma med kryckor och info så kunde vi styra mot Tornby då jag skulle ha en grej till Elsa och sen fick det bli mat från McDonalds drive-in.
Sen var det bara att styra ned till mamma och pappa för att hämta grabbarna. Kom inte hem här förrän halv nio så det var bara att stoppa en trött Lucas i säng.
Kollat lite på tv nu medans Elsa har fått sig lite mat men nu måste jag ta och börja packa ordning inför morrondagen så jag slipper stressa med det imorron.
Imorron styr nämligen bilen mot Vimmerby och Astrid Lindgrens Värld, en fullastad bil blir det :)
Förutom vi så ska Lisa och Jonathan med också :) Bra med större bil nu så vi får plats allihopa. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0