Vilken dag!

Började dagen bra ialla fall, fick sovmorron!
Lite fix här hemma, hann med att få Lucas klippt också, bara två kvar med andra ord ;)

På em styrde vi ned till morfars lägenhet. Känns så fel när han inte finns där :(
Mkt känslor som for omkring inombords.
Fick med lite minnen hem ialla fall. Grabbarna fick leka lite med Melker idag också, det gillades!

Efter att vi var klara där så var tanken att vi skulle åka och handla. När vi kommer till Forsaström så blir vi omkörda av en Saab i en kurva och vi har den sen framför oss hela vägen till Åtvid. Och den kör på båda sidorna av vägen och kör hur galet som helst, höll på att krocka ett par ggr. Ringer polisen och självklart finns det ingen bil i Åtvid. Ägaren är hemmahörande i Linköping och polisen undrar om vi kan kolla vart bilen tar vägen och javisst vi kunde ju haka på. Polisen skulle snart dyka upp fick vi till svar, de lämnade Sturefors. Vi fortsätter att följa efter och inte förrän vi är vid Långåker så ringer de från polisebilen upp och undrar var bilen befinner sig. Förklarar då detta och eftersom de vet var ägaren bor så hoppas de på att han skulle åka över Hjulsbro och det gjorde han ju. Och de skulle stå lite längre fram på den vägen. Och när vi börjar närma oss Hjulsbro så ser vi en pikét komma farande med blåljus och han svänger in och vänder framför oss och sen ut igen. Och lite längre fram står en bil och väntar.

De får fatt i honom till slut, dock nästan inte förrän vid Hjulsbros fotbollsplan. Så vi kunde vända hemåt igen.
Om han var alkoholpåverkad eller inte vet vi ju inte, eller om det berodde på nåt annat ( han var över 70 år) eller om han bara körde så förbenat idiotiskt.

På väg hem från stan så ser vi en bil stå strax innan Dalabacken och en tant som står och pratar i telefon. Stannar till och frågar om hon behöver hjälp och det behöver hon ju. Bilen har dött och den går bara att starta en liten kort stund och så dör den. Hon hade stått där ett bra tag men inte en enda människa hade stannat för att hjälpa henne så gissa om hon blev glad! Så vi bogserade henne till Åtvid, ställde bilen vid Uffe och sen körde vi hem henne till Mosshult där hon hörde hemma. Jens har lovat att hjälpa henne flytta bilen imorron också till den verkstan som den ska till.

Sen kunde vi äntligen handla och bege oss hemåt! Klockan var halv 9 när vi kom hem och då åkte vi från Kvarnvik vid halv 6! Mkt tid som sprang iväg.
Var bara att stoppa grabbarna i säng och sen pusta ut i soffan.
Måste ta och fixa ordning lite grejer inför morrondagen men sen kan jag stupa i säng.

Har lite på agendan imorron. Måste till AF och skriva in mig, Golfen ska tillbaka till verkstan eftersom den inte är klar och då ska de fasen få se till att det blir en ny ruta på den också eftersom de gjort en spricka i den befintliga!
Tanten ska ha sin hjälp och så har jag lite pappergrejer att pyssla med. Och ja, sen finns det ju en massa annat också. Så tiden lär nog gå även om jag inte ska jobba imorron. Kommer att kännas lite konstigt dock.


Kommentarer
Postat av: Jennie

Vad snällt av er att hjälpa till!

2011-09-05 @ 07:15:22
URL: http://kampan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0