Lördag

Har varit en rätt härlig dag, underbart väder!
Fick mig lite sovmorron idag, dock så blev det väl inte jättemycket sömn eftersom det var två grabbar härnere som inte kunde hålla sams. Idag har de verkligen varit extrema! Det har varit mycket tårar och kylkompisarna har fått komma fram. Ja jisses... Visst alla gånger så har det inte varit bråk utan att de liksom blivit lite för stojjiga så det hänt olyckor. Blev lugnt och skönt idag när de la sig ;)

Blev en tur till Åtvid efter att frukosten var avklarad osv. Efter det så blev det en fika innan det var dags att sätta igång.
Har blivit trädgårdsfix och rensning idag. Håller på att rensa upp på gårdsplanen, välbehövligt om man säger så!
Kom en liten bit, men det är väldigt mycket kvar! Men jag har ju kommit igång ialla fall. Och det ska rensas både här och där nu, ute, inne, i alla andra hus här på gården.
Jens och Liam har klippt gräset. Liam körde för fullt här med gräsklipparn och var supernöjd över att han fick köra själv :)

Fick hem lite agilitygrejer idag också. Så sen kan jag bygga en egen agilitybana, måste som sagt bara hitta nåt bra ställe att ställa upp allt på. Får montera upp en del av grejerna i trädgården så länge.

Nu är det dags att knyta sig, är ju en dag imorron också. Får se vad den dagen har att erbjuda. Det sägs ju att det ska bli regn så i så fall får det bara bli innefix.

Gonatt på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0