Dåligt..

Lite dåligt med uppdateringar här i bloggen, mår inte helt okej så orken har inte riktigt funnits för att skriva.
Men det går väl över nån gång förhoppningsvis.

Inget speciellt som hänt heller visserligen, dagarna flyter på.
I fredags var vi iväg till Erikstad för att harva ridhuset, Jens lånade en fyrhjuling som vi skulle testa. Passade på att ta med Bosco så jag fick träna lite också.
På kvällen var det dags att göra ordning Liam till vampyr, han var iväg på Halloweendisco i Falerum.
Han hade haft jättekul. Han och en tjej hade vunnit pris i pardans som han uttryckte det, lite senare kom det fram att det var tryckare och han poängterade noga att båda han och tjejen hade gjort det för att vinna ;)
Har nog nån bild att bjuda på men får försöka orka med det imorron istället.

Idag har varit en rätt dålig dag för min del, så det har inte blivit mycket gjort här hemma. Får hoppas på en lite bättre dag imorron. Slog till och rullade köttbullar och stekte ialla fall idag och så satsade vi på lite julmat. Blev lite sugna :) Och gott var det!

Lucas lyckades ramla från våran säng under eftermiddan och slog i läppen, blev en ordentlig fläskläpp. Såret såg värre ut än vad det var, skönt nog! Men jag är inte ett dugg förvånad över att det var han som lyckades med det.

Går framåt för snickarna och fönstren är beställda. Nu när de har gjort reglarna osv för fönstrena så ser man hur stora de blir! Inte för att de är gigantiska på så sätt men om man jämför med de fönstren som vi har tidigare så är de stora :) Men det blir nog bra i slutändan ;)
Ska ta och försöka ta lite kort på det imorron. Lyckas glömma bort det varje dag.

Nu tänker jag fortsätta att slappa i soffan, tror nog tom att det blir sängen om en stund som det känns som iaf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0