Värme

Ja det har det varit gott om idag :) Hade ju inte gjort nåt om det hade fläktat lite ialla fall :)
Värmen går an ändå just nu förutom kvällstid när man ska sova, är ju bastu på hela övervåningen. Får vara fläktar på både här och där men det gör ju ingen större nytta. Sovrummet ligger ju verkligen på "fel" sida också, är ju sol där i stort sett hela dagen och kvällen. Enda rummet som är någorlunda svalt är faktiskt Liams, vi får väl flytta in där allihopa ett tag ;)

Fixat och donat lite extra i stallet idag, nämligen dags för stalltvätt om torsdag i den nya delen av stallet. Blev lite trött på alla brännässlor som aldrig kommer bort också utanför alla stalldörrar så jag tog till lien och tog bort dem, ska man få nåt gjort så får man det själv ;)

Knappt haft en lugn stund idag, hållt igång hela dagen. Pysslat ute i trädgården, plockat inne, tvättat osv.. Grabbarna har åkt vattenslide och så håller vi på och fyller upp poolen, tar ju sin lilla tid. Vattnet har stått på sen 14 nu så den är väl kanske full om ett tag. Källan fyller på sig bra för tidigare år har vi fått stänga av vattnet ibland så den har fått fylla på sig igen men nu verkar den fylla på samtidigt som man tar vatten. Och det är ju en bra källåder. Annars brukar det ju ta ett par dagar att fylla upp poolen.
Så imorron kan vi bada här hemma ialla fall, ska ju bli ännu varmare imorron!

Liam var ju med till jobbet idag och vid lunch så följde han med Ove, Gabbe och Jonte till Grebo för att bada lite.
Så det var hans första dopp i sjön för i år. Det var varmt men lite kallt i början som han sa ;)

Bilen är fixad igen också, självklart var ju ett bromsrör avrostat också och det är ju special såklart. Men efter att Jens lyckats få ned bilen till Falerum till verkstan så lyckades Plutten göra ordning det med nån annan slags specialare :)
Så Jens hämtade upp oss på Erikstad sen.

De där jädra räkningarna har blivit betalda också, skönt att ha det avklarat. Bara vänta på att lite mer pengar ska försvinna från kontot, autogirona dras ju alltid så sent.

Nu börjar det bli dags att ta ut grabbarna tre och kolla till kaniner osv innan sängen där högläge med fotskrället gäller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0