Sommarhagarna..

Ja, för en stund sen var pappa och jag uppe med hästarna och Betty till sommarhagarna. Här hemma har de ju gnagat ned allt nu. De är redan runda men de kommer säkerligen att bli ännu rundare nu... Hualigen, ingen av sadelgjordarna kommer väl att passa :D Det går ingen nöd på dem ialla fall :)
Lite tomt här hemma nu, inga hästar som gnäggar när man kommer ut och inget får som bräker när man kommer.
Och nu kan man ju inte gå ut till dem när som helst. Men som tur är så är de ju inte så långt bort.

Var och handlade tidigare och kunde inte stå emot när jag gick förbi jordgubbsståndet utanför Ica. Så det "råkade" komma hem 4 liter jordgubbar, inte så blodigt pris heller. 1 l kostade 30:- och 4 för 100. Grabbarna blev glada när jag kom hem ;)

Nähä om man ska ta och träna hundarna innan man sätter igång med att städa och laga mat. Risken för regn är väl visserligen inte speciellt stor men man vet ju aldrig. Det mullrade ju lite på håll tidigare men mer än så blir det förmodligen inte. Får väl snart ta och sätta ut vattenspridaren i hagarna också.

Bosco hittade för övrigt en näbbmus som katterna så hyggligt hade lagt på gräsmattan. Han tyckte han var superduktig som sprang med den så fint i munnen... Matte tyckte inte likadant utan hojtade loss till honom varav han la den så fint på trappen vid ytterdörren...
Det blir inga pussar på ett tag med andra ord ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0