Redan onsdag..

Undrar lite var dagarna tar vägen!?

I måndags blev det en tripp till vc med Jens. Efter att ha pratat med ortopedkliniken i stan så fick han antibiotika utskrivet direkt och så skickad till vc för att ta prover, bla vid op-såret.
Han har svullnat upp runt omkring såret och har fått rejält ont igen. Så förmodligen är det en infektion.
Provet de tog från op-såret är ivägskickat på odling så inte förrän nästa vecka får vi veta vad det visar.
Men nu knaprar han antibiotika ialla fall så förhoppningsvis så ska nåt hända.

Igår var det Lucas tur att åka till vc. Fast det var en öronkontroll efter att trumhinnan sprack, den skulle ju ha gjorts tidigare men den bokade tiden kunde vi inte och de skulle skicka ut en ny tid men inte sjutton kom det nån. Fick själva ringa och fråga efter en tid.
Men men, skönt att det är avklarat nu och att allt såg bra ut.
Lucas var så duktig, satte sig på stolen själv och satt helt stilla när hon "mätte" i öronen.


Nu hoppas jag att vi slipper vc på ett tag ;)

Liam hade friidrottsdag på skolan igår så de var borta på Edbergafältet hela dagen. Det hade varit skojigt tyckte han. Han har ju varit med en gång tidigare visserligen.

Har varit själv på jobbet idag, eller nja inte riktigt. Fick lite hjälp med utsläppet men annars så. Tänk så mycket det gör när det minskar med en häst bara. Är ju flera som har åkt iväg redan men igår åkte ytterligare en.
Bosco har varit med på jobbet idag med så när jag fick lite tid över så blev det att träna bla inkallning i ridhuset. Min duktiga lilla vappe!

Har varit och hämtat en kaninbur idag med som skänktes bort, blir perfekt när det är dags för alla skruttarna att börja äta gräs.
Börjat ge dem lite smått i buren nu för de knaprar i sig både morötter och hö så jag försöker vänja in deras magar lite mjukt.
Pappa har varit här en sväng också, han och Jens har försökt hitta felet på pappas bil och förhoppningsvis så har de hittat det. Blev lite försenad läggning av barnen idag men inte ville de gå och lägga sig när morfar var här :)
Lucas gav upp till slut för han var så trött :)

Dags att packa gympakläder och allt annat som ska ordnas inför morrondagen. Blir lite mindre att göra snart när Liam får sommarlov på fredag. Bara lilleman som ska iväg, men snart har jag semester så vi kan njuta allihopa!

Är nog tre herrar som vill ut en sista sväng också innan läggdags :) Annars så står de väl med benen i kors häruppe imorron bitti ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0