Valla

Efter lite om och men så kom vi iväg till Valla. Jens var först och lämnade Valmeten på Erikstad och hämtade hem Leilanden. Passade på att städa ur bilen under tiden.

Grabbarna roade sig med att ha vattenkrig och hoppa studsmatta under tiden, fick mig lite hjälp också. Tur de är hjälpsamma mina grabbar.

Sen packade vi in oss i bilen och styrde mot stan. Först en tripp till Valla där vi började med att spela lite minigolf, grabbarna var riktigt taggade :)






Lucas lyckades med att göra en hole in one till och med :) Första gången som han spelar minigolf :)
Och kul hade han :) Ja vi andra också såklart :)

Efter att vi hade minigolfen avklarad så gick vi en sväng till Lill-Valla. Kikade lite på djuren och så lekte grabbarna lite. Hade tänkt åka tåget in till Gamla Linköping men det var lite sent och sista tåget gick precis när vi var klara med minigolfen så vi har lovat grabbarna att åka in en annan dag och ta en picknick i Valla och gå i Gamla Linköping. Så vi får hoppas att det blir bra väder efter helgen, visserligen lovar de ju regn nu en vecka framåt men vi hoppas att de har fel! Vi ska ju åka både till Kolmården och Visingsö nästa vecka.



Sötisar, lite så man blir sugen på att köpa ett par igen..






Efter Valla så styrde vi mot Ljungsbro för ett besök i Cloetta butiken. Blev lite inhandlat och grabbarna var nöjda även där, trots att Lucas hade lite beslutsångest :)
Sen styrde vi mot McDonalds i Tornby för att få oss nåt i magen. Lucas hade lite svårt att sitta stilla men efter att han hade fått leka av sig lite så smällde han i sig allt i Happy Mealen.
Kom hem här vid 19 och då var det bara att fixa lite här hemma.

Har precis kollat klart på film och ska ta och styra mot sängen efter att jag har hängt upp tvätten.
Hemmafix som står på schemat imorron fm och sen ska vi på 2-årskalas.


Kommentarer
Postat av: Maggan Karlsson

Hej Maria!

Heter du också Margareta?I så fall,Grattis i efterskott.

Ja det är ju ett släktnamn i min släkt också.

Tack för senast förresten. Det var så trevligt att prata med dej o Jens.Och det var en sådan mysig dag.Både jag o Bodil tyckte det var så lättsamt inne i kyrkan och lite annorlunda. Skönt att det finns präster som tänker lite mer "modernt.

Vilka fina bilder på era fina killar.

Ha det bra nu hela familjen. Kram!

2011-07-21 @ 12:19:54
URL: http://margaretha.bloggagratis.se
Postat av: Jennie

det blev rejält med godis=)

2011-07-22 @ 08:15:57
URL: http://kampan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0