Tidsbrist..

Ja det har varit lite dåligt med tid för bloggning de senaste dagarna. Dagarna har gått i ett.

Liam har varit med mig på jobbet hela veckan. Jonte har ju varit där också så de har lekt på höskullen och sen har de jobbat också. De har målat staketet i gamla paddocken, något som Liam tom längtade efter andra dagen med målning :) Han kunde knappt vänta tills de andra kom ned med grejerna :) Han tyckte de var lite sega ;)
Och så har de slitit med lite rensning osv. Så han har legat i.

Värmen har ju hållt i sig, hade hoppats på lite svalare kvällar när de sa att det skulle bli regn osv men icke, vore skönt att bli av med bastun inne.
Idag har det ju åskat till och från hela dagen, rejält ett tag. Ceasar som inte annars är åskrädd reagerade tom för första gången i sitt liv.
Regnat en del också, hade hoppats på att det skulle rensa upp luften lite men det gjorde ju ingen större skillnad.

Varit i Valhall idag och hämtat hem "nya" traktorn. Fastnade visst ett par timmar där ;) Barnen lekte för fullt och ville knappt åka hem när det var dags. Hade en väldigt trevlig pratstund också såklart :)
Grabbarna hade vattenkrig, åkte fyrhjuling, hoppade studsmatta och for omkring både här och där :) Grabbarna gillade Loke och Grimm och tyckte allt att vi kunde åka dit fler ggr och leka :)

Fixade ordning andra sommarhagen i torsdags så de kunde flytta över, grabbarna var duktiga och hjälpte till. Slutade dock med att vi hade blivit halvt uppätna allihopa av de sabla myggen.
Lyckades få en stukad fot också, blev lite för mkt vrickningar på den foten samma dag, så en "fin" svullen och blå fot. Var lite knepigt att jobba på fredagen men med smärtstillande och lindad fot så gick det väl hyfsat, förutom att den var värre igår kväll såklart.
Den är fortfarande svullen osv men jag hoppas det ska ge med sig nåt mer innan måndag. Har nämligen stallet själv nu i veckan som kommer så en frisk fot skulle inte skada.

Liam fick sin kallelse till Ögonkliniken igår också, lite kort tid innan besöket bara för han ska vara där på onsdag.
Så vi får se hur det går, han gjorde ju samma undersökning för ca 2 år sen och den visade ju att allt bara var bra. Så det hoppas vi såklart på att det är den här gången också.
Sen är det lite annat som är inplanerat nästa vecka, än så länge är det bara måndag som det inte finns nåt inbokat på för nån av oss.

Har anmält Bosco till valpkursen också. Pratade med Birgit tidigare i veckan och hon sa att det redan var många som anmält sig så jag skulle skicka in den så fort som möjligt. Och jag fick svar i torsdags så vi verkar ha fått en plats. Så i höst blir det hundklubben igen, efter att ha varit ifrån den i några år nu. Men det ska bli kul.

Bäst att styra mot sängen nu, upp skapligt imorron så man hinner med lite här hemma innan vi ska iväg ned till mamma och pappa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0