Tandis..

Vad har vi roat oss med idag då..

Fick ringa tandläkaren imorse, tack och lov att de är tillbaka från semestern, för den tillfälliga lagningen lossnade igår kväll. Min rätta tandläkare har fortfarande semester men som tur var så hade de en annan där förutom klinikchefen, för han är ju inte riktigt klok. Så vid 10.40 fick jag en tid, kom dock inte in förrän strax efter 11. Men det blev ett snabbt besök, han tyckte inte att det behövdes läggas på ett nytt täckförband på det nu utan det slipades bara till så att det vassa försvann. Så det blev ett gratisbesök, inte fel det :)

Tog en vända på torget, gick ju rätt snabbt så att säga. Skulle in och handla på Willys också egentligen men fasen vad folk! Vanligt på fredagar visserligen men jag orkade inte med det för stunden så jag styrde hemåt istället.
Städade av lite osv.
Lastade på lite på kärran som ska köras till tippen på måndag, ska väl fortsätta att lasta på under helgen. Måste rensa upp bland alla grejer.
Ska ta och plocka ordning på det som ska säljas också, ska boka in oss på bakluckeloppis i stan tänkte vi en onsdag. Inte nästa onsdag dock för då är ju Skänningemarken.

Efter att vi hade kört hem pappa så blev det en sväng in till Åtvid för att handla det som behövdes och sen var det bara att slänga ihop middan.
Efter att ha fått mat i magen, hemmalagad pizza till grabbarnas glädje eftersom de älskar att hjälpa till med att göra dem, så blev det att smälta maten lite framför Bolibompa. Och sen väntade vedhögen...
Har fått in en hel del till i pannrummet och morrondagen kommer att ägnas åt veden också. Har ju en hel del kvar att fylla upp innan vinterförrådet är klart. Grabbarna hjälper mer än gärna till och de är så duktiga så!

Nu tänker jag styra upp mot sängen. Måste ju vila upp sig lite så man orkar imorron, inte för att det hjälper så mycket med sömn men ändå. 

God natt på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0