Gränna-Visingsö

Ja, igår var vi ju iväg till Visingsö. Var ju inget toppenväder direkt när vi åkte hemifrån, det regnade och blåste. Och det regnade i stort sett hela vägen ned.
Kom dit lite tidigare än vi tänkt så vi kom med en tidigare färja än vad vi hade bokat.
Grabbarna tyckte det var skoj att åka båt.







Väl över så var det bara att vänta en liten stund innan Leklandet öppnade. Skulle roa oss med det ett tag tänkte vi innan svärfar och Anna kom över ett par timmar senare.
Leklandet var inte så mycket att hänga i granen direkt, få saker att göra och sen hade vi ju lite otur att det var rätt blött.
Men grabbarna hade roligt ändå.












Efter att vi hade klarat av leklandet så blev det en liten biltur och sen invänta svärfar och Anna. Och när de kom iland så var det dags för lite lunch. Hittade en restaurang som tog allt från en egen gård och var KRAV-märkt.
Så efter att vi hade tankat oss lite så bar det iväg med bil igen. Blev ett stopp hos svärfars kusin Claes och där fick vi oss lite fika. Sen kollade vi in de stugorna som svärfar funderar på att köpa som sommarstuga.
Sen tog vi oss en runda söder ut på ön. Sen blev det ett stopp hos svärfars moster Ingrid. 
Hon tyckte allt att det var dags att vi gifte oss :) "Gift dig pöjk" som hon sa ;)
Sen blev det en tur norr ut på ön, så ja vi kom runt hela ön, den är ju inte så stor direkt ;)







Det blev en gungig färd tillbaka till Gränna, blåste rätt så bra. När vi kom iland så tog vi oss en liten tur i Gränna, till en polkagrisfabrik så grabbarna fick se hur man gjorde polkagrisar. Blev lite godis inhandlat också såklart.
När vi kom ut därifrån så regnade det och sen spöregnade det nästan ända hela vägen till Linköping. Men vi åkte ifrån det dåliga vädret som tur var ;)

Var rätt skönt att komma hem och bara slå sig ned i soffan en stund innan det var dags att ta tag i alla måsten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0