Sluta med blöja...

När vi plockade ihop Lucas grejer på dagis i fredags så lämnade vi kvar blöjor osv. Sa det att bara för att vi lämnar kvar det så är han säkert blöjfri tills dess.
Och ja, sen i lördags så har han bara blöjan när vi är iväg och så nattetid då.
Han har ju haft kalsonger till och från tidigare men har inte riktigt velat. Och så frågade jag honom som de flesta andra helger i lördagsmorse om han ville ha blöja eller kalsonger och fick då svaret kalsonger.
Och han var jätteduktig och gick på toaletten, var en gång ute som han glömde bort sig.
Sen åkte vi ju på kalaset och tog på en blöja under tiden men han sa till varenda gång som han behövde pinka så han kunde gå på toaletten istället.

När han pinkade första gången på toaletten då i lördags och hade spolat osv så sa han: "Mamma, nu är jag en stor kille" :)

Igår gick det jättebra också, samma sak där, han hade blöja på sig när vi var iväg men sa till så han kunde ta av sig den.

Och även idag har det gått bra. Inte en enda olycka. Och ja, jag räknar med att det blir olyckor. Jag tänker inte stressa på det heller. Nu är det han själv som har valt att vara utan blöjan också, han vill ha sina kalsonger eller boxers :)

Nu kommer det med andra ord bli ännu svårare att få hans byxor att sitta uppe när inte blöjan hjälper till att fylla ut litegrann :)

Känns lite vemodigt ändå, han är ingen liten plutt längre.



Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja,våra grabbar har blivit stora.<3

2011-07-12 @ 09:33:52
Postat av: Elin

Stora killen då! Du får köpa hängslen åt honom :) Kramar

2011-07-13 @ 16:09:48
URL: http://elinochjanne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0