Och lite bakåt...

Ropade tydligen hej för fort igår.. För inatt har Jens legat med nästan 40 graders feber och Lucas astma har krånglat massor. Blixthuvudvärk och feber hos mig. Den enda som är helt frisk är Liam. Men han sa när han la sig att han hade huvudvärk så vi får väl se hur det ser ut imorron bitti. Kan ju vara det att han inte fått i sig mat som han ska nu under magsjukan, vet ju hur jag själv blir.

Lucas ger mig lite mer bekymmer. Han äter knappt nåt alls, det sista rejäla han åt var i fredags och sen dropp under natten mellan fre-lör då men sen i stort sett inget. Om han ändå fick i sig mer välling men icke, några flaskor under de dagarna som gått. Får vara glad över att han dricker saft ialla fall. Han tackar tom nej till kakor och glass.
Vette sjutton vad det är med min lille skrutt.
Och så är det hans födelsedag och allt imorron och som han ser fram emot den. Tänk om han hade kunnat få vara frisk då och kunnat äta en massa smaskiga saker men icke :(

Kalaset får vi skjuta på tills nästa helg och så får vi hoppas att vi är kryare nu i helgen för vi behöver få in ved. Eller få in, kapa ved rättare sagt. Har gått åt så mycket ved i vinter, trots att vi kapade upp mycket mer än vad som gått åt tidigare år, så är det i stort sett slut nu. Och vintern ska ju vara tills april säger de ju.
Och vi får ju elda som idioter också med alla kallras och de här förbenade väggarna!
Ska man sitta och se på tv så får man ha en filt runt nacken vid fönsterplatsen för det bara väller in kallluft, och inte går det att täta om det heller för byggställningen står i vägen så fönstret går inte att öppna.
Jaja nåt årtionde ska vi väl kunna ha det vettigt med värmen i huset ialla fall ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0