Friday..

Då är fredagen strax slut. Idag var det lite mer ordning på torpet ;)

Liam skulle iväg till skolan så det var bara att pallra sig upp tidigt imorse. Fixa klart hans matsäck, äggmacka och så korv med bröd till grillningen. Och sen se till att han fick med sig grejerna. Han valde skridskor och pulkaåkning men han hade visst bara åkt pulka sen ändå :)
Sen fick han med sig lite grejer hem att göra under helgen, som han missat nu under veckan, så det tar vi tag i under morrondagen så det blir klart.

Lucas har varit slöare idag igen, lite feber under em och han slocknade i soffan till Bolibompa. Och han har inte fått i sig nån mat men har druckit MASSOR! Fick oss lite extragöra tidigare idag då han hostade så han kräktes. Så det var bara att städa upp och sätta honom i badet. Hostan tycks inte lugna ned sig heller.
Hoppas ju på att han hinner bli frisk tills måndag så han kan gå till dagis. Har ju redan varit borta en vecka från jobbet. Och så hoppas jag att vi klarar oss från att åka på magsjuka igen, för det går ju tydligen bara runt runt på dagiset.

På tal om jobb så kom första lönen in i tisdags, trevligt :) Blev ju lite mindre denna månad eftersom jag inte jobbat hela månaden utan började den 10:e istället. Men nästa månad blir lite trevligare ändå :) Och sen måste jag ju jobba heltid under ca sex veckor så då blir det ju ännu mera. Men de "extrapengarna" åker direkt in på sparkontona.
Den här månaden har det ju blivit ett större köp också, två nya mobiler, Sony Ericsson X8. De andra funkar ju inte alls, kan ju vara en fördel om det går att ringa till telefonerna. Så nu har vi två fungerande igen ialla fall, så nu kan folk nå oss ;)
Kan ju vara bra så att dagis och skola får tag i oss om det behövs.

Nu börjar det bli dags att styra mot sängen. Har en del som behöver hinnas med under helgen, med tanke på att hemmet har kommit ganska mycket efter med allt nu när vi legat sjuka båda två. Så det finns en del att komma ifatt med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0