Framåt..

Så trött man kan bli utav magsjuka egentligen!

Har ju kunnat äta osv idag men är helt utmattad i kroppen ännu. Och det brukar ju ta sin lilla tid innan man kommer igång igen. Bara snurrat i huvudet idag när jag gjort nåt. Så jag hoppas att det är bättre imorron och att Lucas mår bättre också så att han kan gå till dagis på torsdag. Han har varit lite piggare idag, skönt nog. Men om han orkar en dag på dagis vette sjutton för han sover flera ggr om dan nu och äter väldigt dåligt. Inte ens välling går bra och då är det illa, med tanke på vilken vällingkille han är. Så sen i fredags har han knappt ätit nåt, som tur är dricker han ialla fall. Och han som ser fram emot tårta och annat smaskigt på sin födelsedag.

Sitter och kollar på Sofias änglar just nu och det är svårt att hålla tårarna tillbaka. Fy fasiken vilken situation de är, att inte veta hur långt han har kvar eller nånting. Och när han berättade om vad han kommer att missa med sina barn :(
Önskar man kunde trolla bort alla dessa hemska sjukdomar!

Imorron åker Jens och jobbar ialla fall, inte riktigt gått 48 timmar ännu då men han behövs i stallet. Och han är ju den piggaste av oss just nu. På torsdag är det dags för Liam att gå tillbaka till skolan igen.
Så sjukstugan har ju minskat ialla fall, bara lillskrutten kvar som ska bli frisk.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0