3-åring i huset!

För tre år sen kl. 09.26 föddes en liten kille på 3700g och 51 cm lång.





Och åren har gått så ofantligt fort! Man hinner ju knappt med. Och han har blivit en stor kille som kan allt själv ;)
Envis som synden och ett humör som jag vet inte vad ;) En kille som är väldigt mycket i farten och drar på sig en del skador under tiden ;) En äventyrlig liten kille med andra ord. Eller nej, inte liten, han är ju stor nu som han själv säger.





Tanken var kalas i helgen men eftersom vi varit krassliga så får vi skjuta på det tills nästa helg och hoppas på att alla är friska då så att det blir av :)

Idag blev det en visit på vc för Lucas del också. Tog en bakväg för att få en tid eftersom de inte skulle ringa upp förrän sent på eftermiddan. Tur att man känner lite folk ;)
Men allt var okej, skönt nog. Kom hem med hostmedicin men ingen höjdare som vanligt. Så om vi får i honom nåt är en annan femma. Och det lär nog inte bli mycket är jag rädd.
Men han är lite piggare idag ialla fall. Och han har lyckats peta i sig en glass, lite potatis och korv och ett chokladägg.
Han har testat de nya leksakerna. Det blev en Micki-spis, radiostyrd bil, traktor, bil, gitarr med mic och lego.
Bilder från dagen får ni dock vänta på tills imorron eller så, för det vill inte alls funka här på sidan. Har hållt på i en timme med att få till det här inlägget.

Imorron blir det skola för Liam, utedag imorron med pulkaåkning osv så jag ska ta och fixa lite matsäck åt honom innan jag dyker i säng. Han har gjort lite beställningar ;)

Kommentarer
Postat av: Elin

Grattis stora Lucas i efterskott! Du får ge honom en bamsekram från oss! Kramar

2011-01-28 @ 10:30:26
URL: http://elinochjanne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0