Onsdag

Idag har inte varit nån rolig dag direkt. Mått illa hela dagen trots medicinerna. Jag hoppas att det inte vänder igen nu utan att medicinerna sköter sitt alt att det tänker att ge med sig helt. Det sistnämnda vore skönast så man slapp att tänka på att komma ihåg medicinerna :)
Har fått börja med eftermiddagsmedicinen igen, var rätt skönt när man ialla fall slapp den. Är man hemmavid går de ju an.

Så idag har det varit en rätt lugn dag. Tvättmaskinen har fått jobba, det är väl nästan det enda.
Hade lite annat som skulle ha hunnits med idag men det springer ju inte iväg, tyvärr.

Igår hade Liam avslutning på judon. Så de fick lite fika efteråt. Liam tyckte att det var synd att det var sista gången nu och att det blir ett uppehåll tills nästa termin börjar. Han tänker fortsätta med andra ord :)
Han är nog rätt fast, än så länge ialla fall. Inga planer på att gå tillbaka till innebandyn inte :)
Funderar på om det inte ska bli gympa för Lucas del i vår också, tror han skulle gilla det.
Han är ju lite sugen på att åka iväg nånstans också eftersom Liam har judon. Helst vill han ju börja med judo också men det får han allt vänta med i ett par år till :)

Ringde KK idag också, har ju väntat på ett samtal från Storken nu sen i fredags. Och vi har pratat med dem varje morron och de har lovat att just den bm ska ringa upp under dagen. Lite dåligt med samtal från dem dock!!
Men ringde KK ialla fall och fick en tid för ett extra ul där istället, där jag blev lovad ett, redan nästa vecka men till en helt underbar läkare. Har redan varit hos henne två gånger den här graviditeten. Så jag slipper dra om allt igen osv.

Ska ta och hänga upp dagens sista tvätt och sen tror jag att sängen väntar. Skadar inte att lägga sig lite tidigare idag för imorron natt blir det ju inte så jättemycket sömn.

Kommentarer
Postat av: Elin

Härligt att Liam har hittat något som han fastnat för!

Skönt att ni har fått en tid till ul nu då, så ni inte behövde vänta allt för länge!

Kramar

2011-12-15 @ 10:02:01
URL: http://elinochjanne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0