Lördag

Prio ett idag var att få upp värmen i huset. Hade nog behövt anlita en eldare under fredagen, hade 11 grader inne imorse. Värre har vi ju varit med om visserligen ;) Svalt värre om man säger så.
Lastade ur bilen och gick igenom vad som skulle bli julklappar osv och gömde undan dem. Sen var det dags att åka in till Åtvid en snabbis innan det var dags att styra ned till mamma och pappa för att hämta hem våra älskade grabbar. Bjöds på god fika såklart.
Två grabbar som hade hållt igång hela tiden, men vad annars ;)

Tack åter igen mamma och pappa för barnvakten! <3

Väl hemma så var det fullt ös direkt. Hade ju några smågrejer som de fick direkt, som vi hade lovat. Och det var bla legokit så det sattes igång att byggas direkt. Vi gick igenom alla kläder som vi hade köpt till dem och de var nöjda med inköpen. Vilken tur ;)

Köpte varsin onepiece åt dem och dem skulle de ju ha på sig direkt! Och de har då inte velat byta kläder sen vi kom hem. Och Liam undrade om han inte kunde ha sin dygnet runt ;) Ser ju ut som en stor pyjamas men de verkar sköna ialla fall :) Var lite sugen på att köpa en själv men det fanns bara på herravdelningen och de var ju superstora!! 

Att grabbarna har sovit borta märks, framför allt på Lucas såklart. En lite mammigare Lucas än vanligt och jag var tvungen att ligga bredvid honom när han skulle sova. Och tro inte att man kunde smita ifrån förrän han hade somnat ordentligt, det såg han till genom att hålla fast i mig.
Jag höll knappt på att komma loss när han hade somnat :)

Snöat idag också, så det ligger kvar lite ialla fall. Återstår att se om den ligger kvar imorron så grabbarna kan ge sig ut i den nåt.

Nu blir det att ta det lite lugnt en stund till och sen krypa ned i sängen och ladda batterierna inför morrondagen.
Mycket som ska hinnas med nu innan jul, och med bara en vecka kvar så känner jag mig väldigt stressad. Så det är bäst att lägga i en högre växel nu. Får bara hoppas att kroppen hänger med på det också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0