Skänningemarken

Efter att ha jobbat och haft med två medhjälpare så styrde vi mot Skänninge. Var lite i valet och kvalet om vi skulle åka eller inte med tanke på värmen men ja, vad vi beslutade förstår ni ju :)
Mycket folk, som väntat, men ändå inte så mycket att det liksom inte gick att ta sig fram med vagnen, som fick följa med för säkerhets skull, Lucas är ju liksom inte det minsta rädd för att komma bort så ser han nåt så sticker han. Så man får ha ögonen på honom hela tiden.

Varmt blev det så vi gick inte riktigt över hela området, men å andra sidan så är det ju väääldigt många stånd som säljer likadana saker. Kom hem med en t-shirt och keps till Lucas och en t-shirt till Liam. Och så självklart remmar och gammaldags choklad- och kokosbollar :) Ingen marknad utan remmar ;)

Stannade i stan för att äta lite och sen hem, så skönt att komma hem till lugnet.
Fick frågan om vi skulle med till Grebo och bada men ingen av oss orkade åka tillbaka mot stan igen när vi äntligen hade kommit hem. Får bli en annan gång helt enkelt :)
Tog det lite lugnt en stund och sen satte vi igång med hemmafix. Klippte gräset, putsade fönster, fick upp gardiner osv. Bäst att passa på med gräset innan regnet kommer i helgen. Fast trots att det har varit så varmt så är gräsmattan ändå fuktig här, så det gick inte att köra med uppsamlaren så det ser ju ut som hej kom och hjälp mig just nu. Men imorron ska det förhoppningsvis inte komma nåt regn så att det går att köra upp det.
Jobbar em imorron så en sovmorron väntar, ja en liten ialla fall ;) Behöver ju inte gå upp vid 5.30.
Så det får bli lite hemmafix på fm.

Lisa kom ju hem med sin nya häst igår med, strax innan vi skulle åka hem. Miragon är jättefin och väldigt cool av sig. Tagit allt med ro, precis som att hon alltid bott där, än så länge ialla fall ;). Lugn när hon kom igår och lugn imorse när jag kom till stallet. Fick en gnäggning till hälsning när jag kom imorse, precis som från alla andra ;)
Hot Shot tyckte tydligen att det var en bra kompis att stå bredvid för han har hållt sig lite lugnare och tystare idag ;)

Fick lite tid över idag innan det var dags att ge lunch och hämta in en häst som skulle in och begav oss ut i skogen i jakt på kantareller.. Lyckades inte hitta en enda, precis som mina tidigare skogsfärder med andra ord. Kollade i hasselskog och i granskog men icke. Men alla andra tycks hitta, kanske därför jag inte hittar nåt ;)

Nu ska jag krypa ned i sängen för att kolla på The Killing.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0