Helg!

Ja nu är den äntligen här, nog för att den tar slut lika fort som den började men ändå ;)
Känns lite konstigt att jag bara har ca 2 veckor kvar att jobba i stallet. De i stallet vill ju ha mig kvar, kul att vara omtyckt ;) men tyvärr blir det ju inte så.
Men men, bara att se vad som väntar sen.

Gått bra på jobbet idag. Lisa hade en sadelprovare ute till Miragon idag också, lite intressant att se :)
Lite skoj det där med att förr köpte man bara en sadel och så hade man den. Nu ska det mätas hit och dit och sadlarna kostar skjortan. Man kanske skulle bli sadelprovare, med tanke på hur dyra de är så kanske man skulle tjäna lite ;)
Efter att allt var klart osv så var det bara att styra hemåt och fixa lite. Jens och Liam åkte in till stan för att hämta kylen. Så nu är den hemma också.
Råkade visst slumra till lite här i soffan också medans jag och Lucas kollade på film, trevligt sällskap jag är eller hur ;)
Grabbarna beställde ju tortillas till fredagsmys, denna fredag igen. Börjar bli lite tjatigt ;)

Har röjt och fixat på Liams rum nu ikväll, blev inte klar så det får bli att fortsätta imorron om det hinns med. Har lite annat i planeringen imorron också, eller ja det beror lite på bil osv. Vi får se hur morrondagen blir helt enkelt :)

Jens skrämde mig rejält tidigare idag, han hade pratat med pappa som fick åka hem för att morfar hade blivit jättedålig igen. Blir livrädd varje gång. Ringde upp pappa och fick veta hur det låg till så nu hoppas vi att det går åt rätt håll. Han var hemma fortfarande just då ialla fall och hemtjänsten skulle åka ut extra ggr till honom.
Kära lilla morfar <3

Det nya skrivarhuvudet till skrivaren kom idag så nu jädrar ska det skrivas ut papper ;) Lite kul att de skickar ut paketet med en budbil och så är det en jättestor kartong och sen när man öppnar den så ligger det en mindre kartong i den och så är det bara smågrejer i sen. De skickade ju med nya patroner också som kompensation, tur när man ska skriva ut en del ;)

Har precis kollat klart på Irene Huss - det lömska nätet. Morrondagens film blir nog Killers tror jag, fick tips om den. Tycker det görs alldeles för dåligt med bra filmer numera.
Nu är det nog bäst att besöka sängen. Grabbarna som har sovit längre än vanligt nu i veckan kommer säkert att vakna redan kl.6 bara för att det är lördag. Å andra sidan hinner man ju med mera ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0