Sängen väntar..

Ja strax ialla fall, först måste de sista kvällssysslorna göras såklart.
Hundarna ut en sista runda bland annat.

Det blev en tripp till den nya second hand-butiken Återvinningen idag i Hackefors. Hade hoppats på att hitta lite mer efter vad hon hade sagt utanför Ikea förra helgen när de delade ut lappar.
Kom därifrån med nya miniplastblommor till våra stora fönster och lite småkrukor till dem och så ett gäng plastkrukor, måste passa på när man hittar dem för de går ju inte att hitta i affärerna längre. Man ska tydligen bara ha porslinskrukor numera. Visst är dom finare men har man katter som ligger i fönstret och vips så ligger krukan på golvet i tusen bitar. Inte ett minus direkt att det var halva priset på dem också :)

På väg hem blev det lite stopp för att sälja jultidningar. Idag fick han bara napp på två ställen, men å andra sidan så var det inte många hemma. Så det får nog bli en tur till nån dag.
Men han sålde för 480:- idag ialla fall och det är inte illa.

Har hållt på och pysslat på övervåningen idag, rätt nöjd. Finns kvar att göra förstås och så funderar jag på att byta ut bokhyllorna mot en garderob istället. Hittade en på blocket billigt, såna som vi har i hallen från Ikea. Fast då måste vi göra fler hyllplan eftersom tanken är att ha det som kontorsskåp så att säga. Får mäta lite osv för att se så det inte tar för stor plats bara.
Imorron ska jag försöka få till gardinerna i sovrummet såvida jag hinner. Det ska ju bli bra väder imorron så då får man väl passa på att fixa ute så man får lite gjort där också.
Men saker och ting brukar ju inte bli som man säger så det är väl bara att vänta och se vad man hinner med helt enkelt :)

Mamma hittade en sån söt bild så jag lånar den och säger så här:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0