Nähä...

Sprallfabriken blev det inget med. Ledaren ringde tidigare idag och sa att det inte blev nån ny start för det var för några som hade anmält sig, var visst bara fyra stycken den här gången.
Gissa om det var nån som blev riktigt besviken när han kom hem! Han har ju väntat på det här ända sen förra terminen slutade, han har tjatat under sommaren om det inte skulle börja snart igen och sen han började skolan så har han tjatat ännu värre eftersom det blev "höst" då och ledaren hade ju sagt att det blev en ny omgång på höstterminen. Och när de fick med sig papper hem från skolan om att det var dags så var han överlycklig över att det skulle börja och ville att vi skulle anmäla honom på studs..
Men men, inget att göra åt det. Kan nog själv tycka att de borde ha en prova på-gång för det är ju inte lätt att veta vad de gör där heller.
Ledaren sa att det kanske kunde hoppa igång lite längre fram om det skulle visa sig att det kom in lite fler anmälningar snart men det är väl inte så troligt. Så nu är det bara att vänta på att de ska sätta tillbaka pengarna.

Tur att han började på innebandyn också så han har något ialla fall.

Det halsonda har gett med sig lite, kanske hoppas för mycket när jag hoppas att det är borta imorron bitti. Men det har ju hänt tidigare.

Nu börjar det bli dags att slänga ihop lite middag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0