Helgen som gått..

Tangentbordet till min dator gick sönder i lördags så det har blivit lite dåligt uppdaterat. Lånar Jens dator just nu, får åka och införskaffa ett nytt idag eller imorron. Är inte helt kompis med Jens dator kan jag säga ;)

I lördags var det ju dags för Liams första innebandyträning och han gillade det. Han har ju spelat tidigare men det blev ju lite mer intensivt nu eftersom de tränar i 1½ timme. Började väl lite mindre bra eftersom han innan de började fick springa och öva lite och en klasskompis råkade slå till honom i pannan med klubban så ett fint blåmärke i pannan.
Var och kollade på klubb efteråt och självklart så fastnade han för en klubba som inte fanns i hans storlek. Så vi väntar på köp av klubba så får vi se om det finns nåt i stan istället. De kan ju låna de första gångerna om vi inte skulle hinna denna vecka.
Efter innebandyn och lite handling så bar det av till Forsaström och skördemarknaden. Det blev ankbingo, djurlotteri och så var vi med i skattjakten, sen var det ett lotteri på parkeringsbiljetten. Dock så vann vi ingenting.
Och utan djur kom vi hem ;) Liam var dock sugen på både det ena och det andra, mamma också för den delen men det får vänta. Fick lite planer så om det blir en skördemarknad nästa år också så kommer jag nog att boka ett bord.

Lucas kändes varm när vi började gå mot bilen och när vi kom hem tog jag febern på honom och jovisst hade han feber. Natten blev inte rolig sen. Jag och Lucas var vakna i stort sett hela natten för han var så ledsen, han hade ont i nacke, huvud, öron, mage, benen osv så febervärk förmodligen trots att han inte hade så hög feber och han hade fått panodil. Kunde ligga kvar lite längre i sängen på morronen när Jens gick upp med grabbarna men blev inte mycket utvilad för det. Hade så sabla ont i ryggen också. Men det var bara att slänga i sig frukost och sen ut för att kapa ved. Tog ett tag innan vi kom igång eftersom allt måste jäklas hela tiden. Men sen kom vi igång och det blev en vagn kapad. Liam hjälpte till och han kämpade på massor, han drog fram stockar, la upp ved på transportören, slängde upp ved från andra sidan upp på vagnen och plockade om uppe på vagnen. Är förvånad över att han orkade så länge som han gjorde. Men han var riktigt trött sen :)
Lucas låg i vagnen och sov hela tiden.
Och med vår tur så gick det åt skogen sen om man säger så. När Jens backar upp vagnen och börjar tippa av veden så går traktorn sönder, som vanligt. Börjar lysa stopp och det går inte att växla, styra eller nånting så det är bara att stänga av. Så nu kan vi inte fortsätta mera. Blir att ringa verkstan idag. Den har ju varit inne på verkstan ett antal ggr och den har inte blivit bättre nån gång.

Inatt har Lucas sovit lugnt, och sover fortfarande. Så typiskt bara för att jag inte kan sova längre eftersom jag går upp vid 6 för att få upp Liam och få iväg honom till skolan.

Dags att ringa dagis och meddela att lilleman inte kommer idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0