Helgen slut..

Ja då var ytterligare en helg gången. Den hinner ju knappt att börja innan den är slut.

Fredagen började som alla andra dagar. Dock så såg vi inte så mycket av Jens, eller ja på fikarasterna :)
Men efter de slutat jobba så stack han iväg och hjälpte Lasse med att köra bråte till tippen och sen kom han hem i 5 min för att byta kläder och sen slänga sig iväg igen. Han var iväg till stan för att träffa den han är kontaktperson till. Sen kom han inte hem förrän vid 20.
Så jag och grabbarna hade lite fredagsmys här framför bompa.

Igår blev det jultidningsförsäljning på fm och sen en tripp till stan när vi ändå var i närheten. Var tvungen att hitta en tunnare mössa till Lucas och lite andra småsaker. Efter att vi var klara i stan så blev det ännu mera jultidningsförsäljning :) Liam ligger i :) 

Idag har Jens och Liam varit iväg och sålt ännu mera jultidningar. Liam ligger nu på det dubbla mot förra året. Han har hittills sålt för 6300:- ungefär. Här hemma har han bara sålt till tre personer, resten har han sålt i Bankekindstrakten. Har lite kvar så förhoppningsvis kommer han upp i det han vill. Han har ju hittills tjänat ca 1800:- som han får stoppa i egen ficka. En bra runda med andra ord, så nu vet vi hur vi lägger upp det inför nästa år :) 
Själv har jag roat mig med att städa och tvätta och som ni ser fått till en annan design på bloggen. Det kan ta en stund innan bakgrunden kommer upp dock men det kan vara lite segt ibland. 
Ser ni inte den nya designen så kan det vara så att ni får uppdatera sidan, F5...

Tack Nathalie så jättemycket för guidningen och hjälpen :) 

Har en vecka framför mig med nåt möte eller så varenda dag. Men imorron tar förmodligen Jens och åker till tandläkaren med Liam för den årliga kollen, eller ja tandsköterskan.
Föräldramöte tis, Karolinakliniken ons, inskolningssamtal för Liam tors.. Och så ska vi hinna med att åka till Tallboda innan onsdag också till bästaste Therese för att hämta lite grejer.
Så vi får se hur vi får plocka ihop allt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0