Regn dagen lång..

Tråkväder idag, typiskt bara för att man skulle åkt iväg med grabbarna. Men de har varit nöjda här hemma ändå så det har inte gått nån nöd på dem :)
Eftersom det har regnat hela dagen så har det passat bra med att städa. Blev så trött på em så kom av mig lite men får ta resten imorron om inget annat dyker upp.

Gårdagen bestod mest av småfix och så var vi ju och lämnade traktorn på verkstan också och hämtade ut min vinst. Blev lite "fredagsmys" igår med tortillas eftersom Liam fick "helg" tidigare denna vecka eftersom de har studiedag idag och även imorron.

Har fortfarande inte kommit mig för att få ut annonser på kläderna så nu måste jag snart ta mig i kragen och få ut dem så jag slipper ha kartongerna stå. Att det ska vara så svårt att komma sig för att göra det.
Får skriva en stor lapp, eller flera, och sätta upp på lämpligt ställe.

Är lite avis på syrran just nu som åker till Ullared inatt! Jag får vänta ett tag till, tror vi har bestämt datum ialla fall nu. Måste bara kolla upp barnvakt osv så det inte kör ihop sig och så inget krockar i skolan för Liam eftersom han måste vara ledig.

Nu blir det sängen strax för att fortsätta att se Human target.

Kommentarer
Postat av: Lena

Roligt med vinst ju. Ullared,blä inget för mig har varit där 2 ggr i mitt liv en gång som 9-åring och sedan som 38-åring och mitt intryck står sig fortfarande sedan jag var 9 år. Ullared nejtack. Ja nog är det höst och med det regn som är tråkigt o ruggigt men fint att fixa inomhus i.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0