Fredag

Jaha då var den här dan snart slut också.

Blev en snabbtripp till stan idag för att köra Jens till Odal för att hämta en lånetraktor till Erikstad eftersom Valmeten blir kvar i minst två veckor till.
Sen tillbaka till Åtvid för att handla lite och sen styra hemåt.

Lucas och jag tog det rätt lugnt här hemma, myste i soffan osv. Vi lyckades till och med att sitta och somna i soffan framför barnprogrammen ;)
Sen vid 15 var det bara att hoppa in i bilen igen för att hämta hem Jens från jobbet. Liam var hemma själv, som de flesta ggr, för han är hellre hemma än följer med. Framför allt om han har varit i skolan.
Blev en snabbtripp in till stan igen för att köpa lite blommor på Plantagen och sen handla lite på väg hem också. Orkade inte springa in på Willys på morronen.

Vad vi åt ser ni ju i tidigare inlägg ;)
Lucas hade feber ett tag nu under kvällen men strax innan han skulle lägga sig så var den borta?!
Men den hinner ju komma tillbaka många ggr ännu. Vi kör för fullt med medicinerna ialla fall men det blir nog ett samtal på måndag till astmasköterskan för att kolla medicineringen för de hjälper inte så bra som de ska.

Nu väntar sängen, ser på Idol och Modern Family i sängen istället. Och hoppas på att Lucas får sova inatt för jag är såå trött. Och ingen sovmorron imorron inte för Liam har ju innebandyn vid 10.

Gonatt på er!

Kommentarer
Postat av: Elin

Usch, inget roligt för stackars Lucas :( Inte er heller såklart. Hoppas att han blir bättre snart. Kramar

2010-10-16 @ 07:02:12
URL: http://elinochjanne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0