Kväller..

Ja då var det snart dags att krypa ned i sängen.

Dagen har rullat på. Tagit det lugnt idag också, fixat med lite tvätt bara och sen ägnat mig helt åt Lucas. Hela dagen idag har känts lättare men det kan ju ta vilken vändning som helst, när som helst.
Men nu kör jag med sömntabletter varenda dag så får vi se.

Liam var ju med Jens till Erikstad men han fick följa med Ove och Jonathan till Fenomenmagasinet och sen käkade de på pizzeria. Så han är nöjd med dagen :)
Lucas hjälpte till med middagen idag och det ville han ju inte att pappa skulle missa att han hade gjort så det berättade han stolt vid matbordet.
Han är ju så hjälpsam och råkar man göra nåt som han vill göra så blir han sur ;) Man får vara glad så länge det håller i sig ;)

Morrondagen vet jag inte riktigt vad den bjuder på ännu. Kanske ett besök på Flygvapenmuseumet för Jens och Liam, lite beroende på hur länge Jens får jobba imorron. Idag kom han ju inte hem förrän vid 18.15.
Torsdagen är ialla fall inbokad för Flygvapenmuseumet och Liam längtar! Han pratar om det både nu och då, så jag hoppas inte att han ska bli besviken när han kommer dit.

Hjortarna som tidigare har hållt sig utanför staketet hade vi nu ikväll inne i trädgården vid paviljongen. Jens släppte ut hundarna och vi tänker ju inte på att titta ut innan eftersom de inte brukar gå där men Ceasar sprang bara efter dem till staketet för de hoppade över och ut i hagen. De var åtta stycken idag så några färre än vad de brukar att vara. Så nu får vi väl börja kolla ut i trädgården innan hundarna släpps ut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0