Torsdag

Hann inte blogga mera sen i tisdags. Tiden har bara sprungit iväg!

Jens sjukhusbesök gav inte så mkt. Läkaren på rygg ville göra en ny MR, igen.. Så nu får han väl vänta tre mån till. Det kommer att ha gått ett år från första läkarbesöket ang ryggen innan de kommer fram till nåt förmodligen.
Snabba är dom.... Ny medicin fick han ialla fall som han ska ta för ischiasnerven.

Öronläkaren sa ju det vi redan vet, att han hör lägre toner väldigt dåligt. Så det besöket gav inte mycket heller.

Blev inget bak av här, satte igång att rensa i klädkammaren istället. Så Liams lådor blev det inte så mycket kvar i. Får hoppas att jag hittar en del på mellandagsrean till honom.
Det där baket får jag väl ta en annan dag för idag hinns det nog inte med heller. Hittat en massa julgodis jag vill göra så det får nog bli till att handla hem lite kanske till det idag.

Igår blev det en dag i stan. Jens var ju inne på möte hos arbetsterapeuten och efter att det var avklarat så blev det Tornby. Lite fler julklappar inhandlade, måste gå igenom sakerna vi köpt till grabbarna och se vad vi har.
Vi var inne på Toys´r´us och Lucas ville ha massor av saker. Han gick med en egen lite vagn och han stoppade ned en grävmaskin, vi tog ur, han blev arg... Han stoppade ned en megastor Nalle Puh, vi tog ur, han blev arg.. Han stoppade ned en gigantisk traktor,  vi tog ur, han blev arg..
Visade honom filmhyllorna och gissa vad han hittade.. Jo filmerna från I drömmarnas trädgård och han blev överlycklig. Frågade denna gång om han fick en sån och det gick vi ju med på. Så en överlycklig Lucas som ville till kassan :) Så nu förmodar jag att vi kommer att få se på den ganska många ggr. Tur att vi köpt en i julklapp också :D
Lite bebispresenter blev inhandlade idag med. Smått och sött såklart.

Sen var det bara hem och hjälpa Liam med läxorna, fixa middag till grabbarna och sen Bolibompa.
Jens och jag var fortfarande proppmätta efter att ha ätit julbuffé i stan. Så det blev varma mackor för vår del lite senare.

Nu blir det frukost här. Sen måste bilen kollas, fel på den såklart. Återstår att se om det är krängningshämmarstadget, bussningarna eller nåt annat. Inget rolig att köra i vilket fall som helst.
Måste till banken också ju och bibblan.
Och huset är i behov av städning så sysslolös är jag inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0