Hjortarna..

Ja vi har ju besök av dem hela tiden och de står ju nu och äter ur hästarna och fårens bal. Började med en, som sen blev tre, sen sex och nu ikväll var det ett tiotal häruppe.
Behöver kanske inte säga att det går åt mer foder just nu. Jens pratade med en av jägarna som fodrar det vilda men han ville inte ställa nån bal häruppe till dem för han hade göra med att fodra dem hemma hos sig. Skulle höra med en annan jägare sa han som fodrar en bit från oss, men han fodrar ju bara några ggr i veckan med hö så då kommer vi ju ändå ha dem i våran bal så de får väl fortsätta att äta.










De står härute i stort sett hela tiden. Om vi inte håller oss på planen då. Tur att inte Liam är rädd för dem eftersom han går förbi dem när han går ned till taxin :)
Stora kronor som tre av dem ligger inne med. Hästarna och fåren bryr sig inte ett dugg om dem. Hjortarna hoppar in och ut i hagen precis där hästarna står och det bekommer dem inte ett dugg.

Kommentarer
Postat av: Sofie

Det ser ut som hos oss fast vi bor mitt inne i Ljungsbro. Dom kommer in och äter av våra bortkastade äpplen och i år slängde vi så mycket så det kommer nog räcka hela vintern till dom :-) Katten är väldigt bekymrad över vad det är för stora varelser som går i trädgården!

2010-12-04 @ 07:59:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0