Seg dag..

Det har varit riktigt segt idag.. Ont i låren som sjutton men körde ett 40 min pass ändå. Är nog inte träningsvärk direkt utan snarare en överansträngning utav just de musklerna. Fasen så ont det gör att gå! Men det släpper ju vart efter, som tur är ;)

Hade ju tänkt städa och rensa idag men för ont för det. Får ta det imorron istället i lugn takt :D Men förhoppningsvis ska träningen göra nån nytta ialla fall :)
Hade tänkt rida imorron men kanske inte ens kan ta mig upp om det gör så ont i låren :D

Undrar om man ska hinna till stan en sväng också, Jens ska ju ändå hämta grejer. Men har ju visserligen lovat Liam att bara han och jag ska åka och köpa grejer inför skolstarten så det får nog kanske bli en dag nästa vecka för oss två själva ialla fall.
Får väl se hur mycket vi hinner med imorron helt enkelt :) Måste iväg till tippen med en del efter vår rensning också, mer lär det väl bli men lika bra att köra iväg det i omgångar.

Det finns att göra med andra ord.. Jens har lagat klyven nu med så i helgen ska det klyvas ved samtidigt som en massa annat ska hinnas med. Måste ju plocka ihop mera till loppisen och på lördag ska vi iväg på fälttävlan också om vädret tillåter, har ingen större lust att stå i regn.

Nu blir det sängen ialla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0