Regn

Ja regn idag också, men tur att det är uppehåll ett tag om dagarna ialla fall. Börjde regna ungefär samma tid idag som igår, det passar in med pappa och Jens arbetstider ;)

Idag har det bakats hönökakor här hemma, måste nog göra en ny omgång för de lär inte räcka så länge för grabbarna gillade dem massor! Får ta en omgång till imorron eller i helgen, om jag får tiden att räcka till.
Har rensat i grabbarnas stooora leksakslåda också så nu går det att få på locket på den ;) Förut var det ju halvvägs upp på väggen. Men en del har slängts, en del att sälja och en del har packats ned i en låda.. Sånt som grabbarna är för stora för att leka med.
Men har många lådor kvar att rensa så det får vi ta nån dag.
Jens var iväg till tippen med en omgång säckar i eftermiddags, men det finns fler kvar, fick bara inte plats fler i bilen :D
Skulle ha tagit kort på alla kläderna vi ska sälja men det har inte hunnits med idag. Se om man hinner med imorron, skulle behöva lägga ut dem för försäljning.

Jagat getingar som en galning också, både i sovrum, på toalett, i matrum, kök och hall.. Blir galen på dem!
Och vara ute på gårdsplanen är ett helsicke för det är massor av getingar. Och förmodligen har de ett getingbo i vedhögen. De kom ju fram när vi kapade och ju närmare vi kommer inåt nu så ju fler getingar kommer fram så frågan är väl om vi inte får byta hög ett tag.

Imorron ska kärran besiktas så de måste göra klar den imorron. När den är besiktad så sticker Jens och Liam till Svistad för att möta upp Magnus med barnen. Så jag och Lucas får underhålla oss här hemma :) men det klarar vi ju ;) inga problem på den fronten för det finns tusen saker att göra och Lucas är ju mammas lilla hjälpreda :)
Och Liam får leka med Liam under tiden och det gillar de båda två :)

Nu ska jag se klart på Human target och sen får det bli sängen.

Kommentarer
Postat av: Anna

Dom där små hjälpredorna är bra att ha!=)

Kram!

2010-08-20 @ 08:01:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0