Dags..

att ta tag i dagen. Fick oss sovmorron idag också nämligen. Är väl bäst att passa på nu innan skola och dagis sätter igång igen. Kommer nog bli ett elände att få Lucas till dagis för han är verkligen ingen dagiskille, inte ännu.
Och vi kommer nog att få ta en lite ominskolning för han är så blyg! Olik sin bror på denna front som aldrig någonsin har varit blyg!
Den som har hand om honom på dagiset ska höra av sig i veckan, hon var ledig den dagen vi ringde, så får vi bestämma hur vi ska göra. Tanken är att börja lite smått den 24:e igen. Den 23:e börjar ju skolan och då ska jag vara med Liam en liten stund på morronen. Men jag hoppas på att kunna hälsa på med honom nån eller några ggr nästa vecka.

Känns inte så lockande att stressa oss iväg till Ekenäs idag så det får vara. Kan hinna ändras många ggr visserligen men just nu lutar det åt inte..

Grabbarna håller sig sysselsatta här, Liam spelar bilspel på PS2 och Lucas leker med traktorer. Ska ta och rensa bland deras leksaker nån dag här och slänga sånt som är trasigt och lägga undan en del.
De har ju inte ont om leksaker direkt och vi åker ju till Ullared om några månader så det lär nog komma med lite nya leksaker med hem till julklappar.

Nä, sätta igång nu då. Eller sätta igång, måste in till Åtvid först för att inhandla lördagsgodis och hämta nya skruvar på Gropen till kärran. Men sen så, det ska tvättas, städas, rensas osv.. Se om regnet håller sig borta också för jag skulle behöva klippa gräset också. Se om en ridtur kan hinnas med idag också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0