Hänt sen senast...

Var ett tag sen igen men tiden har mest gått i sjukhetens tecken.. 

Vi har klarat av hög feber och hosta och så även magsjuka... Bara jag och Leon som klarade oss från magsjukan även om de flesta fick en väldigt lindrig variant. Lucas var den som åkte på det värst. 
Vi har annars tillbringat en hel del tid ute, fått en del gjort men mer har jag kvar. Har ju inte kunnat göra nånting i stort sett på tre år i trädgården så nu har jag en del att ta tag i  :D Men det går framåt ;) 

I måndags var det astmamottagningen för Lucas och tandläkaren för Liam som gällde.. Dock så ringde de från astma och ombokade, igen! Var fel på deras maskiner så de kunde inte göra alla undersökningarna. Så nu ska vi göra ett gäng test hemma först och sen få en tid längre fram. Återstår ju att se dock. 

Lämnade mammiga barn hemma och drog till Rimforsa med Liam, en liten lugn stund med andra ord. 

Och igår var vi iväg till frissan. En klippning var välbehövlig och det passade ju bra nu inför skolavslutningen. 


Lucas var iväg på en klassgrej i tisdags, eller ja, alla förskoleklasserna. Så då tog han sitt första dopp i sjön för i år :) Det hade varit kallt sa han men han hade doppat sig några gånger iallafall :) 

Idag gick Elsa på sommarlov. Så nu ska hon inte till förskolan förrän den 18:e augusti igen, undrar hur mycket hon kommer att tjata under sommaren :D 

Syskonmyc och bus igår kväll <3 Leon skrattade så han kiknade :D 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0