Neurologen

För ca en vecka sen var det dags för Loves besök hos neurologen.


I väntan på Loves tur

Det blev lite över en timmes samtal och genomgång av Love inne hos läkaren.

Och det blir fortsatt utredning.

En del blodprover skulle tas så han fick Emla-plåster och så fick vi vänta en timme på att de skulle verka. Så vi gick ner till fiket och Love fick glass som han ville ha. 

Han hann med två stycken, var ju lite tid som skulle gå. Men han hade inget emot det 😉


Det roligaste, att följa den blå linjen. Han ville tyckte att den skulle fortsätta hela vägen.

Lite lek i väntrummet innan han fick gå och lämna urinprov. Sen var det dags att gå in i rummet där proverna skulle tas. Vi trodde att det skulle bli knivigt men icke, han fixade det galant! Sa inte ett ljud när de stack honom i armvecket, ett rör hann de ta innan blodkärlet sprack då han rörde lite på armen. Så byte av arm och han sa inget när de stack där heller utan tyckte det var intressant och kollade noga.


7 rör blev det så nu får vi se om de visar något. Lycka för Love när han fick öppna kappsäcken för att ta en present och ännu mera när sköterskan sa att han fick ta två eftersom de stuckit honom två ggr och han hade fixat det så bra. Lyste om hela Love ❤️


För övrigt så blir det en tid till psykolog, som vi redan fått tid till men då bara för mig och Jens, och så remiss till sjukgymnast/arbetsterapeut. Sen får vi se hur vi går vidare. Hon var inne lite på samma spår som oss därav att hon tyckte att en psykolog skulle träffa oss och honom också för att kanske gå vidare med annat också. Vad psykologen tyckte om det. Sen är det ju hans motorik som sjukgymnast osv ska kika vidare på. 
Läkaren tyckte det var bra om vi kom igång med en ev utredning så fort som möjligt. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0