Länge sen... igen..

Ja nu var det ett tag sen igen. Och ja lite har väl hänt sen sist.

Dagarna går liksom i rasande fart.

Blivit några besök på vc, två ggr med Lucas och en gång med Liam. Liam har haft problem med sin arm som han bröt för ett år sen, blivit värre nu. Men enligt läkaren är det nån sena och kanske eliten nerver som bråkar så det blir sjukgymnastik.. Så vi får väl se vad det blir av det. 
Ena gången för Lucas var för att kolla hans hals och andra gången var nu i onsdags efter att han blev getingstucken i måndags. I tisdags var foten lite svullen och röd, så som det är normalt att det blir. Men i onsdags när han vaknade så var hela foten svullen och röd och han kunde knappt gå på den. Så vc ville ha in honom för koll, för så ska det ju inte bli. 

Överst - tisdag. Underst - onsdag

Blev antihistamin och kortisonsalva, en slags allergisk reaktion alltså. Som han aldrig fått av getingstick tidigare.

Men det gjorde susen rätt fort så hans fot blev bättre.

Och de där getingarna är ett stort bekymmer här. Vi hade försäkringsbolaget ute i torsdags och de sprutade där getingarna går in vid Lucas fönster. Men det har inte gjort nån större nytta. Vi tror ju att boet är nånstans längre in i husväggen. Men enligt killen så skulle de som fick detta på sig ta med det till boet och därmed döda drottningen och så skulle resten dö efter det. Men det har ju inte hänt...
Att slå ihjäl över 30 getingar om dan är våran vardag. De är främst i Lucas rum, Liams rum, allrummet och tvrummet. Och jag håller på att bli galet på dom! Hittat dom i sängarna också så varje kväll måste sängarna kollas igenom ordentligt. Ett under att det inte har blivit mer än två stick totalt.


Annars rullar det på. Höstlovet är ju slut nu och ja, inte har vi hittat på så mycket direkt.. Men vi har hållt oss friska, bara det är en bedrift eftersom vi alltid är sjuka på alla lov annars.



Myys

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0