Första snön

Imorse när Elsa kom in och sa att det var snö ute svarade jag som alla andra gånger hon sagt de på sistone, nämligen nä det är bara frost. 
Fick svaret att nä mamma, det är verkligen snö! 
Och när jag kollade ut så hade hon ju rätt. Och det var lyckliga barn när de såg snön. De kunde inte komma ut fort nog efter frukosten, de hade inte ro till att äta ordentligt heller. 
Taget tidigt imorse och det har kommit en hel del till efter det. 
 
Dagens plan var att bl.a. byta däck på caddyn, vädret hann före bara så det blev ju inte så trevligt väder att byta i. Men eftersom vi skulle ut och åka så var de ju tvungna att komma på, 
 
Det blev en sväng med jultidningarna, så nu är de beställda. Och så blev det att handla lite. 
Undet tiden vi var borta monterade Liam ihop snöbladet som vi köpte i veckan på Biltema till fyrhjulingen, så nu står det färdigt om det blir mera snö. 
Idun ville ha alla mjukisdjuren på Biltema 
 
Hon testade även en ny frisyr ovh hårfärg på Dollarstore. 
 
Dags att gå ovh knyta sig. Tanken var att Jens skulle vara ledig imorgon men det blev ändrade planer... 
De har satt honom på att mentorera, dvs lära upp en ny säljare, så han har bok imorgon ändå. Och även andra tider i eckan mot vad han hade lagt upp schema för så det blir att ändra om lite i planerna, 
Så ja, inte lär vi hinna med det som var tänkt imorgon iallafall. Lite akut med vissa saker bara, fast det är väl bara jag som tycker verkar det som. Har man tjatat i över ett halvår och inget hänt så vore det ju konstigt om det skulle hända nu. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0