Fiskekrok och öhäng

I måndags skulle Jens, Liam, Casandra och Lucas ut till ön. Farmor och farfar var redan där då det skulle fixas lite saker. 


Men de hann inte så långt. I båten innan de ens lämnat land ska Lucas ge Casandra ett spö och får in fiskekroken i fingret, så hela hullingen går in. Han vet inte själv hur det gick till riktigt för att få in den så långt. 


Ja, så Jens och Lucas fick hoppa in i bilen igen för att åka till vc för att ta ut kroken. Liam och Casandra fick ta båten ut till ön. På vc gick det snabbt dock. Sköterskan lyckades lirka ut den rätt fort trots att den satt långt in. Lucas kämpade på eftersom det gjorde ont. Han utbrast att han aldrig nånsin skulle ta i ett fiskespö igen. Men sköterskan sa emot 😉 att det var han ju bara tvungen till. 

Och ja, inte lär han låta bli att fiska. Men det kanske tar några dagar. 
Sen var det vara ut till ön igen. Han hann inte vara där så länge innan Jens var tvungen att åka hem så han fick stanna kvar med farmor och farfar ett tag till. Och Liam och Casandra stannade kvar i några timmar själva. Trots flera timmars fiskande lyckades de inte få ett enda napp. 

Får väl se om de har bättre tur nästa gång. Lucas hängde med farmor, Lisa och Mona ut i tisdags också så han fick vara lite mera ute på ön. Som tur är får han ju bada trots att han har skadat fingret, var inga problem sa sköterskan. 


Och såret läker riktigt fint. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0