Tisdag

Dagen närmar sig sitt slut och det ska bli rätt skönt att krypa ner i sängen. 


Den har bestått av att sortera tvätt, rensa i grabbarnas lådor och lägga in nytvättat. Men vi har även hunnit med lite utefix, busa och läsa sagor, hålla på med kaninerna, tvätta och lite annat. 

Jens och Lucas styrde kosan mot Askersund imorse och kom inte hem förrän efter fem. De skulle hämta en båtmotor till Bustern. 
Så nu ikväll har de styrt lite med den. Vore ju bra om Bustern kom i nåt innan det är dags att ta upp den igen. Och jag blir gärna av med den från gårdsplan ett tag. 


Igår blev den stora uteburen klar. Harry och Troll fick inviga den. Var väldigt mycket att undersöka men de njöt av det. De har ju fått springa lösa inomhus ett tag om dagarna och Troll är ju lite smått galen 😄 Han ska hoppa upp på allt, ju högre desto bättre. Så man vet aldrig var man hittar honom. Har faktiskt hittat honom på fönsterbrädat en gång....



Idag fick de ett litet större äventyr. Efter maten gick Jens och barnen ut för att fixa lite medans jag fixade med disk osv. Love kommer inspringabdes och säger att Leon har haft sönder grinden. 

Jag går ut och det visar sig att Leon har öppnat grinden och de är ju så nyfikna så de hade glatt hoppat ut. 
Var ju inte så svårt att få tag i dom. Harry kommer när man ropar så han kom ju skuttandes och var bara att plocka upp. 
Troll var tvungen att undersöka lite. Var inte så nervös över att han skulle sticka men Långöra satt ett par meter ifrån och hon är en riktig suris så var rädd att hon skulle ge sig på honom. 
Men han kom snart så det bara var att plocka upp honom. 
Leons försvar var att de inte ville sitta i buren längre 😊 
Hade det varit Molly han hade släppt ut hade vi fått ägna en del tid till infångande. De som hade henne innan har knappt hållt på med henne alls så hon är rätt skygg. 


De andra kaninerna har ägnat sig åt att gräva en tunnel inatt! Nätet har gått upp på ett ställe i botten och nu kom de tydligen underfund med den. Täckt igen det igen men imorron måste det fixas nåt där. Försöka "sy ihop" nätet på det stället.



Tjejen som nästan alltid är glad, även när hon haft vattkoppor.
Tokfia

Dags att få lite sömn och se vad man ska hinna med imorron. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0