Klippkort på akuten

Vi har nog snart klippkort på akuten. Visserligen var det ju ett litet tag sen nu men vi har definitivt varit där alldels för ofta. 

I lördags var det Elsas tur. Vi slapp ju akuten förra lördagen men nu i lördags så blev det en tur dit.. 
Barnen höll på att leka i allrummet och Elsa hoppade från en av stolarna och lyckas på nåt sätt att slå i foten i bokhyllan. 
Blev som en insjunkning och blått och hon kunde knappt gå på foten. 
Efter att ha pratat med 1177 som misstänkte att det kunde vara en spricka så¨fick Jens, Liam och Elsa åka in till akuten.Som tur var så var jag i stort sett klar med middan så de hann att äta lite innan de åkte. 
Elsa fick ta med sig sitt lördagsgodis så hon hade nåt som roade henne. 



Tröttsamt att sitta och vänta på akuten

 En sköterska kom och undersökte Elsa efter ett par timmars väntan och efter att ha klämt och känt så trodde inte sköterskan att det var nån fara med foten. 
Så¨det bestämdes att de skulle åka hem och avvakta till måndag och så skulle vi söka oss till vc om hon fortfarande inte gick ordentligt på foten och hade ont. 
Humöret var det inget fel på iallafall, Elsa skojade och hade sig.
Skönt nog så slapp de vänta på att göra en röntgen, var en kille där i Lucas ålder som hade brutit benet på Busfabriken och han hade fått vänta i 4 timmar på röntgen.. 

Idag är foten lite bättre, hon går på den ordentligt men det gör lite ont om man känner just där hon slog i. 
Skönt att det inte var något, hade ju varit mindre kul om hon hade åkt på att få gips när hon ser fram emot att åka till simhallen på lördag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0