Första beställningen..

Idag blev första beställningen på MatSmart gjord. Har kollat in där många ggr men då har det bara funnits typ välling som varit intressant och då har det ju inte lönat sig med frakten. 

Men nu fanns det mer som var intressant så nu blev det gjort. 
Fick tom ta bort en grej för att det översteg 20 kg då vilket gjorde frakten dyrare 😁 

Passade även på att göra en större beställning på apotea med bla d-droppar till Idun, vitaminer till övriga barn och lite annat.

Även beställt lite tårtgrejer till dopet så nästa vecka haglar det väl tätt med paket 😁


Annars idag så blev det en sväng in till Åtvid för att inhandla lördagsgodis och lite annat. Städat, byggt med Lego osv. 

Skedde en liten olycka ikväll också. 

Elsa skulle gå på toa, hon går in där och strax efter så stänger Leon dörren, helt så den knäpper igen. En liten stund efter så börjar Elsa snyfta därinne och ropa mamma. Vi drar upp dörren och då har hon fått två fingrar i kläm på samma sida som gångjärnen! 
Man vet ju själv hur förbenat ont det gör! 
Hon blev hysteriskt ledsen och det tog en halvtimme innan vi lyckades att få henne lugn. Ena fingret blev blått och svullet direkt trots att vi var snabba på att kyla ner. Ringde 1177 och rådfrågade men det är sällan det blir frakturer när de klämmer sig i dörrar så de tyckte vi skulle avvakta, om hon inte hade så ont så hon inte kunde sova för då skulle vi åka in. Hon hoppades att vi skulle slippa för det var hårt tryck på akuten och vi skulle förmodligen få sitta där hela natten då. 

Hon sover iallafall och så hoppas jag att det ser bättre ut imorron. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0