Läkaren ringde...

I tisdags eftermiddag så ringde Loves läkare på neurologen. Och ja, det skapade ju inte mindre grubbel och oro direkt.. 

Att sjukhuset i Sthlm hade begärt in fler blodprover berodde på att de sett något på något prov som inte såg bra ut, dvs ett av de "ovanliga" proverna. Så nu ville de kolla vidare och utesluta vissa saker tydligen. Mer gick inte läkaren in på, för det kunde vara så att det inte var nåt heller när de hade kollat vidare på det. 

Sist vi pratade med läkaren så skulle de inte göra en magnetröntgen av hans huvud, vilket var på tal när vi var där och träffade henne. men nu har de tydligen ändrat sig. Så nu ska en sån göras också, för att se så det inte finns några avvikelser. Så det blir ju en sövning framöver. 

Och så kommer de att göra ett sömn-EEG. Så han kommer att få melatonin och sova en natt på sjukhuset. Detta för att utesluta att han får som små epileptiska anfall. 

Ska försöka sammanstråla med ögonkliniken också så att de tar en bild på ögonbottnarna, när han är nedsövd. Han sitter ju inte stilla när de ska göra det så bilderna blir ju inte bra. Och det enda var ju att söva honom enligt läkaren på ögon men det ville de ju helst inte göra bara för att ta kort. 
Men nu skulle vi ringa dom tyckte läkaren så att de kan planera in att vara med där och ta de där korten också när han ändå är sövd. För vi är ju lite oroliga för att synen kanske är sämre än vad de här vanliga undersökningarna visar. Kan ju vara därför han har tappat så mycket i finmotoriken. 
Så nu ska vi bara jaga dom också. 

De skulle försöka göra alla undersökningarna så fort som möjligt, hon hoppades på att nåt av det blev gjort innan jul. 

Så nu fick man lite mer att grubbla på utöver allt annat, vår lille Love <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0