Väntar

Ja, nu sitter jag och väntar på Liam som är inne och gör magnetröntgen. 


Han blev visad innan hur det skulle gå till och när jag gick ut var det dags att byta om och sen få nål i armen. Så nu är det ca 45 min väntan för min del på honom. 

Så håller vi tummarna att det går bra. 
Mycket besök på sjukhus osv blir det nu. Är det inte han så är det jag numera.
Nästa vecka är det dags för hans ultraljud på sköldkörteln. 
Får väl se när nästa tid kommer för att göra EKG och EEG. 

För er som inte följer på FB eller Instagram så började allt för ett par veckor sen när Liam fick en frånvaroattack när han var hos grannen. Han skulle hämta en grej i verkstan och sen blir det alldeles suddigt. Lasse får inte kontakt med honom och när han sen kommer tillbaka så börjar han kräkas. Lasse kör hem honom och Liam är väldigt vimsig och helt kritvit i ansiktet. Vi fick åka in till akuten, 1177 ville skicka ambulans men den befann sig i Linköping så då kände vi att vi lika gärna kunde åka in själva, och där trodde de att det berodde på blodtrycksfall. Blodprover skulle tas men sen struntade de i det och skickade hem honom istället. 
Vi sökte till vc dan därpå och läkaren där var toppen. Han var arg på akuten för att de inte hade gjort några mer undersökningar eller tagit några prover. Och han sa att han skulle inte ge sig förrän vi visste vad allt berodde på. 
Besöket tog över 2 timmar. Var EKG, blodprover, genomgång av hela kroppen osv. Och han skickade iväg remisser. 

När provsvaren kom efter helgen så ringde läkaren och sa att han skickat vidare till Barnkliniken på US. Det var på tisdagen och redan på torsdagen fick han en tid till Barn. 
Hans prov för sköldkörteln visade alldeles för högt. Och han fick medicin utskrivet och nya prover skulle tas på morgonen efter innan han började. 
Dan därpå ringde läkaren och sa att han inte skulle ta nån medicin för ett annat prov visade normalt på sköldkörteln. 
Och de proverna han tog sist så låg det rätt normalt. Så ingen medicin i nuläget!

Så nu är det bara att vänta och se vad alla undersökningar visar. Han ska ta blodprover varannan vecka ett tag framöver nu. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0