Tillökning

Ja, vi har ju fått lite tillökning här hemma. Den 3:e så fick Decibel två små småttingar. 
Och det fixade hon galant trots sin ålder. 
Dock så klarade sig inte en av dem utan han dog två dagar senare. 

Denna lilla kille klarade sig inte tyvärr.
På lördagen, den 5:e, så fick Doris sin kull. Där blev det tre små. 
Dock så blev hon lite överraskad av den sista kattungen som föddes ett bra tag efter de andra två, och hon fick den på golvet och ville sen inte ta till sig den. 
Så den fick flytta upp till Decibel och hon tog till sig den direkt. 
Provade senare att lägga tillbaka den hos Doris och då funkade det men eftersom Decibels lilla blev ensam så fick han ligga kvar hos Decibel sen också. Och det funkar kanon. 
Doris små pluttar

Nu är de ju över en vecka och de har börjat öppna sina ögon, något som barnen har väntat på. 
Decibels lilla går fortfarande upp dåligt i vikt, men uppåt och hon är pigg. Men hon är mycket mindre än de andra. De andra går upp i vikt superbra medans hon bara går upp några gram. Väger dem varannan dag för att ha koll på dem. 

Tre av fyra har hem redan. En kommer att få stanna kvar och Liams tjej och hennes pappa ska ha två som det ser ut som nu. Men inte bestämt vilka som finns kvar ännu. Det lutar åt att det är den gråa som kommer att få stanna men vi väntar lite och ser. Beror lite på hur det utvecklar sig med Decibels lilla också, växer hon inte som hon ska osv så kan vi ju inte sälja henne. 
Så som sagt, vi väntar och ser. Men det brukar ju aldrig vara några problem att hitta hem till dem. Barnen vill ju helst behålla allihopa såklart men det blir liiite många. Har ju en liten grå som ska flytta hit från mamma och pappa också. 



Kommentarer
Postat av: Elin

Gud så söta <3

2017-08-18 @ 11:15:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0