Pku och hörseltest

Förra måndagen hade lillskrotan sitt besök på bb igen, viktkoll, pku och så passade vi på att göra hörseltestet. Och det gick galant med både hörseltest och pku.
Vikten däremot hade ju sjunkit, men det var vad vi trodde också.
Hon åt ju ingenting under torsdagen och inget på fredagen mer än lite ersättning på kvällen när vi kom hem då vi tyckte hon var för slö och behövde få i sig lite näring. Sen under natten mellan fre-lör kom hon igång med att äta och lördagen flöt allt på bra. Och så på söndagen hade hon en ledsendag, var inget som hjälpte och inte ville hon äta heller, varken amma eller ersättning.

Vikten stannade på 2810g så hon hade ju gått ned sina 10%. Kom överens med barnmorskan att vi skulle fortsätta som vi gjorde och så en koll två dar senare, antingen hos dom eller bvc

Anledningen till att hon inte ville äta de flesta dagarna berodde på allt fostervatten som hon svalt. Förstår inte ens hur så mycket kan rymmas i den lilla kroppen! Hon kräktes hur mycket fostervatten som helst under både torsdagen och fredagen.


Vi hade en tid hos bvc samma dag, fast till Elsa då hon skulle göra om hörseltestet och syntestet på ena ögat. Hon hade lite svårt att koncentrera sig sist ;) 
Men den här gången gick det bättre när hon bara skulle göra det. 
Pratade även om logopeden och kom fram till att vi kan testa att gå till en annan logoped, den som brukar komma till bvc är då ingen höjdare. 
Hon har ju skrivit in att Elsa har en impressiv språkstörning. 
Det har hon alltså fått fram utan att Elsa ens har pratat med henne. Men vi har sagt att vi åker gärna till Linköping för att träffa en annan logoped. Så det lär nog dimpa ner en tid framöver. 

Har även fått en remiss till ögon på Love, då han skelar lite ibland. Så nu väntar vi på en tid dit också. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0