Läkarbesök

Igår var det dags för Loves läkarbesök på bvc. Blev lite rörigt innan men det löste sig. Liam hade tid hos tandläkaren så Jens fick ta med sig Elsa och Leon dit medans jag, Love och pyret fick åka till bvc. 

Han fick leka en stund med läkaren för att hon skulle se hur han rör sig osv. Han hade jättekul :) 
Och sen blev det undersökning. Han tog av sig kläderna själv och han var jätteintresserad av vad läkaren gjorde. Han fick även hjälpa till. Och han fixade allting galant, stod stilla när det kollades i öronen osv. 

Läkaren hittade dock inget som oroade henne och vad hans dreglande beror på, en av sakerna vi sökte för, vet vi inte riktigt. Hon hittade inget som såg galet ut som tex förstorade halsmandlar eller så. 
Han har ju dock blivit mer medveten om det själv, så han springer efter papper för att torka sig på halsen och munnen. 
Ska ge det ett halvår till, såvida det inte blir värre eller det tillkommer något, men har det inte blivit bättre tills dess så blir det en koll igen. 

Ett riktigt charmtroll hade vi tyckte läkaren :D Och ja, när han sätter den sidan till så är han det, sen har han ju ett humör utan dess like också.

Älskar verkligen den här läkaren, har ju hunnit träffa henne ett antal ggr nu med alla barnen. Och det känns bra mycket tryggare att gå till henne där än när bvc har läkare från vc där. 
Hon jobbar ju inne på barn på sjukhuset och är verkligen kanon. 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0